1/16

SNJEŽNA KRALJICA

Od samog početka tehnički smo partner “Snježne Kraljice” na Sljemenu.


Naš tehnički tim, te video i audio oprema nalaze se na najzahtjevnijim pozicijama uz stazu.

 

ATP TOUR UMAG

Velika nam je čast biti dugogodišnji partner teniskog "Croatia Open Umag" našeg najvećeg ATP turnira.

 

Tijekom više od 10 godina uspješne suradnje, ispunili smo u svakom segmentu sve tehničke ideje i potrebe organizatora.

 

1/14
1/11

HANŽEKOVIĆEV MEMORIJAL  ZAGREB

"Zagreb Meeting" spada u elitne atletske mitinge, te je 2019. godine uvršten u svjetsku Zlatnu kategoriju mitinga.


Godinama osiguravamo visoku razinu tehničke i marketinške podrške organizatorima.


 

ZADAR BASKETBALL TOURNAMENT - ZDBT

Privilegij je biti marketinški i tehnički partner najjačeg pripremnog europskog košarkaškog turnira Zadar Basketball Tournament (ZDBT) još od početaka 2014 godine.


Iz godine u godinu na turniru sudjeluju neki od najistaknutijih europskih timova, pa je sudjelovanje postalo i stvar prestiža.

 

1/12
1/12

3x3 TOUR

Od 2015. godine, godine Eurobasketa u Hrvatskoj,  Hrvatski košakaški savez je započeo sa organizacijom 3x3 turnira u uličnoj košarci diljem Hrvatske.

 

VOX je od samog početka projekta tehnički i marketinški partner organizatoru turnira koji se održavao u gotovo svim dijelovima Hrvatske.

PRVENSTVO HRVATSKE U ODBOJCI NA PIJESKU

Od 2018. godine, Hrvatski odbojkaški savez je ponovno počeo sa organizacijom Otvorenog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku, a 2019. godine dobili su od krovne odbojkaške udruge organizaciju i međunarodnog Continental Cupa u Umagu.

VOX je marketinški i tehnički partneri projekata, te smo poznati kao  "oni što imaju sve od igle do lokomotive"

1/7
1/7

KUTIJA ŠIBICA - MALONOGOMETNI TURNIR

Kutija šibica je tradicionalni zagrebački malonogometni turnir koji se održava od davne1970. godine i dobio je ime po dvorani na Trešnjevci, popularno zvanoj Kutija šibica, u kojoj je prvi put odigran ovaj turnir.

 

Taj atraktivni turnir u malom nogometu koji se održava krajem kalendarske godine u Zagrebu, kroz sve ove godine VOX prati i kao tehnička podrška i kroz sponzorstva.

EUROBASKET 

Tehnički partner Europskog prvenstva u košarci u Zagrebu je veliko priznanje.

 

Prema visokim standardima FIBA organizacije, odradili smo sjajan posao, na čemu je FIBA iskazala posebne pohvale u izvještajima sa prvenstva.

Sve ideje oko LED reklama, postavljanje uređaja i upravljanja njima, brendiranje dvorane i automobila, te ostali poslovi su odrađeni u skladu sa našim uvijek visokim standardima. 

1/5
1/5

EUROPSKO PRVENSTVO U FUTSALU

Europsko prvenstvo u futsalu je još jedno od velikih natjecanja u dugogodišnjem nizu najvećih sportskih događanja koje smo odradili u tehničkom smislu sa LED uređajima oko terena, naljepnicama na terenu i drugim uređenjem interijera.

EUROPSKO PRVENSTVO U VATERPOLU

Sa Hrvatskim vaterpolskim savezom ostvarujemo kvalitetnu dugogodišnju suradnju na svim većim vaterpolskim projektima koji se održavaju u Hrvatskoj.

Postavljanje LED uređaja i osmišljavanje brendiranja oko bazena naša su specijalnost.

1/5
1/8

EUROPSKO PRVENSTVO U RUKOMETU NA PIJESKU

Domaćinstvo i ovog globalnog sportskog natjecanja u Hrvatskoj u ovom još relativno rijetkom sportu organiziralo se uz profesionalnu tehničku podršku VOX-a.